AFA,= Aktivt Fascistisk Aktion?

AFA är lite skojiga, deras arbetsmetoder omfattar sådana saker som att förkläda sig till Soldyrkare för att kunna komma nära nog för att angripa "folkets marsch" på nationaldagen i Stockholm. På så vis tvingar de polisen att betrakta även vanligt folk med misstänksamhet inför nästa demonstration de ska garantera säkerheten för. I krig betraktas motsvarande taktik som krigsbrott. Krigets lagar säger nämligen att ett guerillaförband eller andra typer av kombatanter måste bära sina vapen öppet och bära tydliga igenkänningstecken när de förbereder eller genomför sina aktioner. Detta för att inte missbruka det skydd som civila är garanterade i folkrätten.
AFA missbrukar det skydd civila ges genom att just uppträda som civila och därmed nagga på det skydd civila ges, i såväl krig som i ett civiliserat fredstida samhälle. Aktivt Fascistisk Aktion var det.
Läser även på UNT.se idag http://www2.unt.se/avd/1,1786,MC=77-AV_ID=621278,00.html att AFA tagit på sig ansvaret för hot och misshandel av politiker och personer som gjort politiska ställningstaganden som misshagar AFA. Sådana metoder är inte heller förenliga med ett civiliserat demokratiskt samhälle, det liknar mer vad som kunde förekomma i Francos Spanien, eller i Adolfs Tyskland. Aktivt Fascistisk Aktion var det.

Kommentarer
Postat av: Henning

De skapar det samhälle de vill motverka.
Listigt.
/H

2007-06-09 @ 12:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0