Sveriges Framtid vid en Istid.

Såvitt jag har förstått så ser många klimatforskare en Istid som en realistisk möjlig konsekvens av våra CO2 utsläpp.
En istid skulle drabba sverige väldigt hårt i kraft av vårt nordliga läge och många inhemska Sverigehatare talar skadeglatt om den dag då vi själva oundvikligen blir flyktingar och måste lita till främmande länders givmildhet. Som nationalist så kan jag naturligtvis inte acceptera ett händelseförlopp där Sverige går under, jag kan inte heller acceptera ett agerande där vår överlevnad som nation sker på bekostnad av andra länders territoriella integritet. Därför har jag så här på morgonkvisten börjat fundera på hur vi ska för det första kuna behålla vårt territorium och för det andra kunna tillskansa oss ett substitutterritorium för delar av befolkningen att bo på under Istiden. Svvaret på den första frågan kräver att vi har tekniska lösningar någorlunda klara för oss och är beredda att snabbt implementera dem när skiten träffar fläkten, Svaret på den andra frågan kräver att vi väljer ut ett ohävdat substitutterritorium nu och börjar hävda detta som svenskt..

För att hävda vårt territorium genom en Istid så krävs som jag ser det att vi oavbrutet bebor det, då räcker det i mina ögon inte med att ha forskningsstationer och militärpatruller på Isen, vi måste ha städer på fosterjorden, helst rätt så stora städer så att det blir politiskt väldigt svårt för kommande makthavare att evakuera dessa och överge vårt älskade land.
Hur bygger och bibehåller man städer i ett land som kommer att täckas av kilometervis med IS?
Min lösning är att vi bygger städer på våra högre berg i varje område i Sverige (på sina håll ett par hundra meter höga, på andra håll (kebnekaise ) 2103 meter höga. Dessa städer förses med några kärnreaktorer var för att medelst spillvärme kunna värma såväl bostäder som marken, i och kring städerna lägger man ett omfattande markvärmenät som ser till att marken ut till åtminstone ett par kilometer från städerna aldrig fryser. Man kommer sannolikt att få ett ganska stort elöverskott, detta används i elintensiv industri, i doppvärmare för att stärka markvärmen från reaktorernas kylsystem, till export av el och rentav till högeffektlasrar för att punktbekämpa is på större avstånd.
livsmedelsförsörjning sker genom visst åkerbruk och genom hydroponisk odling i växthus i och kring städerna.
Jag vill påstå att Sverige om vi kraftsamlar kring detta kan bygga ett tiotal sådana städer runtom i landet och på så vis hävda hela vårt territorium. Min tanke med att lägga städerna på högstapunkter i landskapet är att migrerande glaciärer ska ha svårare att hota städerna.och att smältvatten från markvärmen skall bidra till att hålla rent på större avstånd runt städerna.

Hur ska vi då göra för att utvidga vårt territorium? Jo, vi ska identifiera höjdryggar i haven som ligger utanför alla andra länders ekonomiska zoner idag och som inte kommer att förbindas med andra länder eller deras ekonomiska zoner vid en generell sänkning av havsytan, i alla fall inte innan de dykt upp som öar som Sverige redan har hävdat. Dessa områden skall vi hävda redan idag, till skillnad från de istidssäkrade städerna som vi bygger på kort tid när Istiden redan börjat. Metoden för att hävda dessa områden är att köpa upp gamla offshoreplattformar, köra ut dem till området ifråga och parkera dem på havsbottnen där, på så vis har vi artificiella öar på plats dit vi kan evakuera delar av vår befolkning och på så vis hävda det som en del av vår nation, när sedan havsytan sjunker och öar dyker upp på platsen så har främmande makt svårt att på ett lagligt sätt angripa vårt territoriella anspråk på området. Dessa territorier kommer vi naturligtvi att tvingas återlämna till naturen när Istiden tar slut och vi kan återbefolka fosterjorden, men det torde inte vara något större bekymmer, inte så länge läroplanen i skolorna är korrekt utformad och efterlevs.

Jag vill även se en tredje väg för att säkra Sveriges fortlevnad och även denna är realistisk, rent av nödvändig, att igångsätta idag, gärna med användande av sagda utvidgning
av vårt territorium i havet. Detta område i havet kommer med största sannolikhet att vara närmare Ekvatorn än Svenskt territorium idag är och alltså lämpligare för rymduppskjutningar. Detta skall vi använda för att därifrån lyfta vårt program för kolonisering av Månen, Mars och rymdstationer i omloppsbana kring jorden och i de olika lagrangepunkterna samt konstruktionen av generationsarker för kolonisering kring fjärran stjärnor.

Kommentarer
Postat av: Adoby

Vid en framtida istid kommer mycket vatten att bindas i isen. Så mycket att havsnivåerna kommer att sjunka. Så det kommer att bli mycket "ny" mark tillgänglig för flyende Svenskar. Med havsutsikt, dessutom. Så det är nog rätt lugnt...

2008-08-22 @ 19:55:04
Postat av: sprithitler

Adoby, Problemet är att den mark som kommer att dyka upp kommer att vara i anslutning till andra länder i huvudsak, detta innebär att de länderna kommer att göra anspråk på den marken. Flyende svenskar kan alltså som flyktingar eller invandrare söka sig till de länderna, men de länderna kommer inte att på minsta vis vara sverige eller till kulturen svenska. Det är därför vi måste hitta lösningar för att ta sådant land som kommer att stiga ur havet vid en istid i anspråk redan idag.

2008-08-22 @ 20:00:19
URL: http://sprithitler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0