Otrevlig företagare, trevlig företagslokal

Vi var iväg några stycken för att skjuta pistol på ett företag i södra stockholm idag, företaget heter "the target" och gav inget särskilt seriöst intryck totalt sett. De låg självklart i en källarlokal och hade en riktigt trevlig lokal med en stor loungeartad foaje och sexton banor på sin inomhusbana med om inte full tjugofemmetersbana så åtminstone uppemot tjugo och motoriserade mål, så man begärde hem tavlan för markering. Vi åkte dit för att vi ville pfovskjuta ett antal vapen, provskjuta som i att få lite känsla för vapnen, så en till tio serier per vapen ungefär var vår avsikt och vad vår kontaktperson gjort upp om med deras kontaktperson, vi var beredda att betala för det och vi hade gjort klart för dem vilka vapen vi framförallt ville prova. När vi kom in till banorna så var det de erbjöd oss tre skott vardera med nior och 32or och ett skott vardera med .45, .357 och .44, vilket inte var vare sig vad vi ville eller vad vi gjort upp om, när vi påpekade detta blev chefen på platsen otrevlig och kastade ut oss och portförbjöd oss.
Långt ifrån professionellt skött av honom och kostade honom dels en bra profit på skjutandet och framförallt en ordentlig badwill.
Det var dock trevligt att känna på glock 17, Para P14 och Ruger Super Blackhawk. Men det hade varit avsevärt trevligare att få känna på dem på riktigt, vilket var vad vi avtalat om.
Besök inte The target, det är dyrt och chefen är en idiot. Åk gärna dit på en Eventskjutning om du är bjuden på en Svensexa eller om företaget bjuder, men gör inte själv affärer med dem i andra fall.

Kommentarer
Postat av: Stirner

Uppfattat!

2009-03-30 @ 12:40:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0