Alla besked om att motståndet skall uppges är falskt.

Som barn av det kalla kriget minns man ännu texten i telefonkatalogen på bladet om "När kriget kommer".
Där stod "Alla besked om att motståndet skall upphöra är falska". Nu har våra styrande meddelat oss att vi ska ge upp kampen, vi skall ge upp förmågan att försvara Sverige. Värnplikten genom statsmaktens försorg är avskaffad och lagen förbjuder oss att ta eget ansvar i form av etablerandet av frikårer.
Men, vi vet att alla besked om att motståndet skall upphöra är falska. Alltså vet vi att meddelandena om att vi inte längre har en allmän värnplikt och att inte längre varje svensk har en skyldighet att förbereda sig att med vapen i hand försvara landet är falska. Då de som styr Sverige idag sprider sådana meddelanden så måste vi anta att de inte är kapabla att ta ansvar för Sveriges säkerhet och därför som ansvarstagande medborgare själva ta det ansvaret.
Därför uppmanar jag dig härmet att göra din plikt för landet, låt oss kalla det soldatplikt. Då kronan inte längre utbildar många nog soldater för att försvara landet måste vi själva ta ansvar för att bli soldater.
Börja motionera, håll din kropp i sådan form att du klarar soldatlivets påfrestningar, marshera, spring, styrketräna.
Upprätthåll nödvändiga förmågor, orientera, skogsvandra, campa. träna dina reflexer, spela Lasergame och paintball med dina kamrater.
Men även om din kropp och framför allt din hjärna är vapnet så behöver du verktyg. Tag jägarexamen och köp lämpliga vapen. En cylinderrepeterbössa inskjuten på åttio meter är bra till älgjakt, men det är inget vapen för en soldat. Köp en halvautomat i en adekvat kaliber (minst 5.56/223, helst 5.56 eller .308) och gärna en högkvalitativ grovkalibrig studsare med bra optik som du skjuter in på 600 meter och lär dig skjuta på långa avstånd med, i en folkarmé utan tunga vapensystem kommer vi att behöva duktiga krypskyttar.
Vi är förbjudna att organisera oss annat än i hemvärnet och hemvärnet är inte för alla, så om du inte kan eller vill gå med i hemvärnet, gör det jag sagt ovan och skaffa dig åtminstone 500 skott till halvautomat och 100 skott till eventuell prickskyttsbössa för att täcka ett primärbehov.
Om våra styrande kommer till insikt i tid så går det snabbare att soldatutbilda vältränade svenskar med egna vapen och med god kunskap om skog och mark och orientering, än att söka köpa in enskild soldats vapen från utlandet och försöka få ordning på okunniga soffpotatisar. Studerar du dessutom krigskonsten så kan du bli en kompetent ledare för det försvar vi måste nyuppställa. Tung materiel och understödsvapen kommer vi att lida brist på på grund av politiskt vanstyre, men ett land där varje vapenför medborgare har tagit sitt ansvar och har en bössa hemma som h*n kan använda är ett ganska välförsvarat land ändå.
Trots våra politikers svek måste motståndsviljan leva, din insats är viktigare än någonsin förut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0