Bädda in folket i vadd...

Läser på aftonbladets hemsida att man från EU-håll vill göra ämnen som kan användas till att tillverka sprängmedel mer svårtillgängliga. man vill alltså på ytterligare ett plan ta ifrån människor deras förmåga att skada varandra. Men var ska det sluta? ska vi amputera folks armar och ben och slå ut deras tänder så att de inte ska ha förmågan att skada varandra?
Människor kommer alltid att hitta metoder att skada varandra. Vill vi stoppa terrordåd och politiskt grundade våldsbrott så är det inte förmågan att skada som vi ska rikta in oss på, det är motivationen att skada varandra som måste åtgärdas. I ett samhälle där man känner samhörighet, där klyftorna är små och där man har vad man behöver så kommer man inte att känna önskan att skada varandra oavsett hur mycket medel att skada varandra man har tillgång till.

Kommentarer
Postat av: Nope

De vill inte hindra folk att skada varandra, de vill bara att folks förmåga att skada ska vara begränsad till varandra.

Genom att förbjuda allt som skapats efter 1950 så kommer "vårt" destruktiva beteénde hållas här nere sinsemellan, utan att bli ett hot mot de som blir mer och mer praktiskt/tekniskt bevandrade i dödandets konst.PÅ det så kommer vi inte kunna använda tidigare rön för att utveckla något alls inom dessa områden, vilket håller oss, ofrälse, kvar i de lägre samhällsskicken.:Nope

2011-03-04 @ 02:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0