Jag är ingen vän av sexköp, MEN.

Läser i Aftonbladet och några andra källor idag att det hemska brott med fängelse på straffskalan som Littorin ska ha gjort sig skyldig till är ETT fall av sexköp, fyra år efter detta enda fall (läser man den prostituerade kvinnans uttalande framstår det som ytterst osannolikt att Littorin under tiden ifråga skulle ha gått till någon annan prostituerad) bestämmer sig den prostituerade kvinnan för att det kan vara en skojig grej att sätta dit littorin. Undrar om hon först kontaktat honom och bett om pengar, eller om hon nöjt sig med att be Aftonbladet om en hygglig ersättning för att ge dem en story som kan sänka en minister och kanske rentav påverka valresultatet.
Undrar om någon undersöker om "Anna" är bekant med någon som jobbar på den nämnda förskolan, eller någon som är bekant med någon på förskolan, att man har en ministers gamla telefonnummer lär ju vara en anekdot som sprids.
Sexköpslagen sådan den är utformad i Sverige är en styggelse, den är designad för att ge saluförarna god tillgång till utpressningsmöjligheter och för att skapa trafficking. vill vi få stopp på Trafficking så bör vi nog helt avkriminalisera prostitution, vill vi bli av med de prostituerades möjlighet att utpressa sina kunder så bör vi kriminalisera försäljning av sexuella tjänster.
Ytterst är sexköpslagen en fråga om moralpanik, inte om att skydda någon. Vill vi skydda de som väljer att prostituera sig så bör vi införa ett bättre socialt skyddsnät och en bättre grundtryghet i Sverige, bland annat i form av medborgarlön.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7446604.ab

Kommentarer
Postat av: sprithitler

Jag tänkte inte på det mest uppenbara, att det här är en beställning, det är väl känt att kvinnor i vårdnadstvister ibland gör grundlösa beskyllningar om incest eller misshandel och på så vis får en praktiskt taget automatisk seger i vårdnadstvisten även om mannen frias i domstol ifrån brottsanklagelserna. Kan detta vara en lite mer fantasifull variant på samma tema?

2010-07-11 @ 05:13:10
URL: http://sprithitler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0