motstånd kan föras på flera sätt.

När ryssen angriper Sverige så måste vi som medborgare idag förutsätta att han lyckas då hans köpta män avvecklat Sveriges militära försvar. 
Nationens överlevnad och befrielse ligger därmed i medborgarnas händet då statsmakterna lämnat nationens överlevnad som ointressant och ser Sverige främst som en mjölkko för att berika sig själva och som ett trappsteg i karriären.
Att man bör förbereda sig på motståndsarbetet genom anskaffning av pappersfria vapen har jag berört många gånger tidigare, men dels är det inte alla som vill eller kan göra det och dels bör även de som vill och kan göra det även anskaffa andra vapen. Vad kan det vara för vapen? Jo, de pappersfria vapnen kompletteras mycket väl av pappersvapen!
Köp på dig ett par extra lådor med skrivarpapper och några extra tonerpatroner till din laserskrivare, köp gärna en extra laserskrivare av samma modell. Köp även ett par bra radiomottagare för kortvågsradio och andra frekvenser som vänner i utlandet kan tänkas sända sanna nyheter på. Ett välskrivet dubbelsidigt A4 två ggr i veckan i hundra brevlådor och på tio träd i stadsskogen kan motverka hundra manstimmar fientlig propaganda.
Är du modig på gränsen till dumdristig så köp en sattelittelefon, särskilt om den kan ta emot och sända epost, se till att ha abbonemanget i utlandet. Fienden kommer att pejla din position, men är sändningarna snabba nog och ditt val av vistelse bra nog så komme du att hinna undan. En sådan direktlänk till utlandet kan göra dina A4 blad tiofallt mer värda. Ett överenskommet starkt kodsystem med en vän i utlandet kan göra att du kan ta emot kodade radiosändningar med fakta som kan vara nästan lika starka som via en direkt mailkonversation, om du lyckas behålla din radiomottagare.
Befinner du dig utanför ockuperat område kan en vanlig 27mhz komradio vara av stort värde då den låter dig sända till bundsförvanter och anförvanter på ockuperat område om förhållandena är de rätta och du förmår att sända enbart öppen information, eller starkt krypterad information ovh om du orkar sända utan att få svar, för en radiosändning från ockuperat område har stora likheter med självmord.

Alltså, viktigast, ha en bra skrivare med gott om mat till och var inte rädd att använda den. Ha en väg att ta emot sanna nyheter att sprida.

Om du har sattelittv, skaffa en extra uppsättning av all materiel till den så att du kan lämna in den ordinarie när ockupanten med viasats kundregister hämtar in mottagaren. Sätt sedan den nya så att den inte är synlig från luften eller vid en normal titt från utsidan.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0