Två smällar på tre veckor

I jobbet och allt under provanställning. Ser inte helt bra ut för min anställning.
Jag tänker hävda att denna smällen inte var mitt fel, men eftersom jag var på väg ut från en parkering så spelar det inte så stor roll hur mycket från höger jag kom och hur uppmärksam jag var, det blir mitt fel i alla fall i slutändan i försäkringsbolagens och chefens ögon.
Jag var alltså på väg ut från Max parkering för att svänga ner på kungsängsgatan. jag tittar åt bägge hållen och smyger ut, då vägen är ganska skymd av en halvlåg barrhäck. När jag börjar komma så långt att jag kan se något åt vänster förbi hindren så ser jag en mörkgrön bil, jag bormsar bort de fåtaliga km/h min bil rör sig med och hör kraset när den andra bilen, en ford Escort kombi, kör in i min vänster framskärm och åstadkommer en obetydlig skada där, men en inte helt betydelselös skada i sin egen front, varför det blir försäkringsärende av det hela. Eftersom jag kom ut från en "tomt, äga, parkering eller motsvarande" så är det per automatik mitt fel.
Självrisken är inte nådig och jag är sannolikt snart arbetslös. Börjar kännas som att det är dags att hitta ett arbete som inte är yrkesmässigt körande, men det är inte så lätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0