adoptera istället för abortera.

Jag har tidigare skrivit om att man borde uppmuntra inrikes adoption som alternativ till abort.
Nu har även enKvinnlig medlem i KD, Gunilla Gomér tagit upp samma tanke, vilket man kan läsa om i aftonbladet idag.

Födelsedagen överlevd!

Hade en lång och härlig födelsedag igår. Började dagen med att väckas av en kall och fuktig hundnos då min mor och hennes Schipperke Maja dök upp med frukost på sängen vid tjugo i nio innan hon for till Stockholm, sedan kom första gästen vid tio, andra gästen vid halv tolv och därefter var det fullt hus hela dagen och kvällen, sista gästerna gick vid tre på natten. Åtta liter läsk, några liter saft, två tårtor, kakor, ost och kex, te, 3,5 kilo grillat kött en hel del öl och vin, Ostbågar med mera konsumerades. Några av de första gästerna hjälpte mig att byta soffa. Gäst med kortast ressträcka kom från andra sidan vardagsrumsväggen, gäster med längst ressträcka kom ifrån fjollträsk.
Ett smart drag var att köpa papptalrikar och plastmuggar, skönt att slippa diska.

Fyller år igen.

Jag fyller år igen (man brukar ju göra det en gång om året). Så de närmaste dagarna går i städningens tecken. På lördag är ni välkomna att titta förbi hemma hos mig från klockan elva på förmiddagen och sedan hela kvällen.
Jag har flyttat sedan förra födelsedagen, så vet ni inte var jag bor nu så är det bäst att ni ringer eller mailar och frågar.

Polisen gör lite nytta för en gångs skull.

Läser i UNT idag att polisen drivit en kampanj mot svarttaxi ledande till ett antal åtal. Dessvärre verkar den inte ha särskilt stor avhållande verkan då svarttaxiskrået arbetar som vanligt.
Även om effekten inte blir särskilt stor vad gäller att minska aktiviteten hos Svarttaxiåkerierna så är det ändå en viktig signal polisen sänder genom att göra dessa insatser. Om de tar tillvara dessa tekniker och gör punktinsatser mot Svarttaxi då och då under året så att gärningsmännen ej kan känna sig helt trygga någon gång så kanske att man kan reducera verksamheten i märkbar grad. Det här är personer som inte bryr sig om sitt rykte i majoritetssamhället, däremot bryr de sig om sin profit och om profiten uteblir så kommer de att lägga ned verksamheten.
För övrigt så förstår jag inte varför någon väljer svarttaxi för 100 kronor till Bellmansgatan när en Taxi kostar 100-140 kronor om man väljer ett seriöst bolag.http://www.unt.se/uppsala/flera-atal-for-svarttaxiverksamhet-1339384-default.aspx

sprithitler dagens bilspaning i särklass. ...

bild011 (MMS)

sprithitler dagens bilspaning i särklass. Kompisens unikt välbevarade peugeot 304 som för övrigt är till salu om pengarna är de rätta


sprithitler Dagens bilspaning i särklass.

bild009 (MMS)

sprithitler Dagens bilspaning i särklass.


sprithitler Testar MMS-bloggande genom att...

bild004 (MMS)

sprithitler Testar MMS-bloggande genom att försöka ladda upp en bild på en bil jag såg utanför biltema härom veckan.


RSS 2.0