Goodbye kitty.

Jag såg annons på blocket på en så skojig T-shirt som jag vet att Nergårds Emma (nergardsemma.blogg.se) kommer att på något plan uppskatta. annonsen ligger på; http://www.blocket.se/vi/16942182.htm?ca=10_s&last=1  Så länge den nu ligger kvar.
Någonting för de som endera inte gillar Hello Kitty, eller för de som verkligen gillar Hello Kitty.

Andra Rapporter: Jag har varit i Stugan ett par dagar och fått en hel del World of Warcraft spelat, härligt. Jag tog årets första utomhusdopp från vår egen klippa här idag, ännu härligare och jag var på årets Tractorpullingtävling på Bergbybanan i Vendel i lördags, utförligare rapport kommer senare.

Fjärde Juli tvåtusenåtta

Lite smått och gott.
Jag är ute i Sommarstugan och kan konstatera att det återstår minst en Grävling, så jag ska ta och ringa till jägaren igen.
Jag försökte starta Slåtterbalken för att slå vårt höga gräs när jag kom ut hit, men den strejkade, så jag tog fram lien istället. Jag slog inte allt, men en del i ala fall. Tungt men roligt jobb. Imorgon tar jag nog och räfsar undan det jag slog idag och kanske rentav slår lite mer.
När jag sköljde av händerna nere i sjön så kändes vattnet riktigt anständigt varmt, så man kanske skulle ta sig ett dopp imorgon.
Juni månad var en otippat bra taximånad, jag körde in 69574kr, det är nytt personligt rekord.
Får se om jag får in anständiga pengar i Juli också, hittills snittar jag 2900 i Juli.
Jag behöver en ny gräsklippare hit också, får se om jag köper en handjagare, eller en begagnad åkgräsklippare (inte för att det behövs, men det kunde vara skoj) eller rentav ett begagnat elektriskt får. Ett elektriskt får vore praktiskt, bara att ställa ut i april-maj och sedan ha välklippt gräsmatta hela sommaren.

RSS 2.0