Pax för att aldrig jobba för Taxi Kurir Stockholm.

Läser på UNT.se att Taxi Kurir höjer sina taxor med 5% för att kompensera för den kostnadsökning på 60 kronor per bil och dag som Borgarnas svikna vallöfte innebär när biltullarna i Stockholm tas i bruk. 5% är det samma som en tjugondel,  sextio gånger tjugo är ettusentvåhundra kronor. Det innebär att Taxi kurir hävdar att deras stockholmsbilar i medel kör in 1200 kronor per bil och dygn. Ingen riktig höjdarintäkt, då jag är missnöjd när jag kör in 2000 kr på ett åttatimmarspass.
Endera är alltså Taxi Kurir Stockholm en fruktansvärt olönsam plats att jobba på, eller i alla fall att vara åkare för, eller så säger man inte hela sanningen. till exempel att  "Införandet av vägtullar aktualiserar en taxehöjning, varför vi passar på att höja våra taxor med fem procent för att kompensera för höjda drivmedelspriser, vägtullar och det faktum att våra förare har oförskämt låg inkomst."
Personligen vill jag helst inte jobba för en taxiväxel som inte är åkarägd igen, då det innebär skilda intressen för åkerierna och växeln.

http://www2.unt.se/article/1,1786,MC=1-AV_ID=635768,00.html?from=latestnav

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0