Rättvisan 1,5 DBF 0.

Läser i UNT idag http://www2.unt.se/avd/1,1786,MC=77-AV_ID=620678,00.html att DBF terroristerna som angrep en Kaninfarm för några veckor sedan nu fått sin dom, Villkorlig dom med samhällstjänst respektive dagsböter.
Ynkligt, läser man vad de sagt i rätten så framgår det tydligt att det är förhärdade individer utan respekt för svensk rättsordning eller för den delen för demokrati och lagar.
Företrädare för organisationer liknande DBF talar ofta om Civilkurage och att stå upp för det man tror på. Men i Civilkurage och att stå upp för det man tror på så ingår att ta straffet, ta ansvar för sina gärningar och ärligt förklara inför rätten och media varför man gjorde det man gjorde. Så är inte falelt med dessa DBF terrorister. De utför sina missgärningar och blånekar sedan till att ha gjort dem. I mina ögon gör det dem inte ett dugg bättre än Baader Meinhof ligan. Ett rimligt straff hade varit skadestånd av amerikanska dimensioner och en eller två månader på anstalt, gärna de vackraste sommarmånaderna.

Kommentarer
Postat av: Henning

Underbart strafförslag. Sök jobbet som generaldirektör i kriminalvården! :)

2007-06-09 @ 12:24:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0