Våldtäkter i Örebro

Läser i Aftonbladet att Örebros kvinnor hålls i skräck av en eller flera våldtäktsmän, kvinnor vittnar om att de inte ens vågar gå till tvättstugan.
JAg håller våra makthavare och den kultur de under lång tid skapat i Sverige, en maktlöshetens kultur. Genom såväl förbud att bära vapen som målmedveten indoktrinering i Skola och media om att man ej kan försvara sig har man gjort Svenska folket och ffa de svenska kvinnorna till offer, inte offer för brott i tid och otid, men till offer i sin tankevärld, Svensken och Svenskan tror inte att h*n kan skydda sig eller försvara sig, annat än genom att låsa in sig bakom sin säkerhetsdörr med dubbla niotillhållarlås och säkerhetskedja.
Om Två tredjedelar av de kvinnor som utsatts för våldtäktsförsök eller våldtäkt i Örebro de senaste åren var nyktra (vilket nog är en underskattning) och hälften av dem hade valt att bära kniv, kniven är en av de saker som gör oss till människor, kniv av användbar modell,mina fickknivar är värdelösa för självförsvar och rent allmänt är kniven värdelös till självförsvar. Men, i en situation är en kniv motiverad till självförsvaroch det är när man är i brottningssituation med en inte sällan fysiskt starkare angripare. När man är nedtryckt på marken och någon decimeter ifrån angriparen är vare sig batong eller pepparspray särskilt användbar, då återstår i princip pistol eller kniv. Hade en av denna tredjedel av de angripna som bar kniv lyckats dra sin kniv och sticka sin dolk eller stilett i bålen på angriparen hade angriparen endera dött av skadorna och då var problemet löst, eller tvigats söka sjukhusvård och då hade saken också varit löst, oavsett om han togs i ambulans från brottsplatsen efter att offret ringt 112, eller om han själv sökt sjukvård efter att ha flytt platsen så hade han haft svårt att förklara hur han fått knivskadan och hur det kunde komma sig att hans blod fanns på kniv och kläder hos en kvinna som nyss avbrutit ett försök att våldta henne genom att sticka kniven i angriparen.

Våra makthavare vill ha offer och undersåtar, de vill inte ha dådkraftiga självständiga medborgare, därför uppmanar jag alla som läser här på bloggen att själva ta tag i saken, lär era nära och kära att aldrig vara offer, att vara offer är att vara objekt, varje svensk måste ta sitt ansvar att vara subjekt, aktör, kapten i sitt eget liv. Däri ingår medvetenheten att man alltid kan göra något åt sin situation och även om man trots allt inte kan påverka utgången i en situation så måste man alltid utgå ifrån att man kan det och göra sitt yttersta för att påverka utgången. Lär era systrar och döttrar att försvara sig, lär dem att det inte är över förräns eftertexterna rullar, lär dem att de alltid kan göra något, om inte annat så kan de bära en morakniv eller tre när de går ner till tvättstugan.

Kommentarer
Postat av: Mamma



Det framgår inte helt klart om du avser, råden om knivar med till tvättstugan gäller först efter en ändrad lagstiftning eller ej, vilket är olyckligt!

2010-04-28 @ 23:29:35
URL: http://fjolsvinn.blogspot.com/
Postat av: sprithitler

ag uppmanar givetvis inte till brott. Såvitt jag förstått så förbjuder knivlagen att man bär kniv utöver normalt användande av fickkniv (vilket torde innebära schweizisk armekniv eller motsvarande) på allmän plats. Om korsandet av gårsplanen vid hemmet samt vistandet i tvättstuga är att betraktas som att vistas på allmän plats så innebär det givetvis att man ej kan bära sådan kniv som är användbar till självförsvar där. Om Praxis är sådan att man ej kan bära kniv när man exempelvis går till tvättstugan eller till sitt källarförråd så måste givetvis praxis och lag ändras.

2010-04-29 @ 01:30:20
URL: http://sprithitler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0